Sancţiune cu repetiţie

 

Un gălăţean sosit acasă de sărbători nu şi-a putut crede ochilor faptul că în decurs de trei ore a reuşit să întâlnească aceeaşi patrulă de jandarmi de două ori, fiind sancţionat de fiecare dată.

Venit acasă de Crăciun, tocmai din Belgia, un gălățean în vârstă de 48 ani a declarat în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac că va sta în carantină la o adresă din municipiul Galați. După ce au trecut sărbătorile de iarnă, plictisit de cât a stat în casă, așa cum avea să le declare jandarmilor, bărbatul a părăsit adresa declarată și a ieșit pe stradă. Întâmplarea a făcut să se întâlnească cu jandarmii, care l-au văzut ușor ezitant, motiv pentru care l-au legitimat.

Surpriza jandarmilor a fost că bărbatul figura ca fiind în carantină, numai că el era pe stradă. Din acest motiv, jandarmii i-au aplicat o sancțiune contravențională de 1.000 lei și i-au indicat să meargă la domiciliul declarat.

La numai trei ore, bărbatul s-a întâlnit din nou cu jandarmii. De această dată le-a spus oamenilor legii că nu crezut că avea să îi revadă, dar socotelile de acasă nu se potrivesc cu cele din târg.

A doua oară jandarmii i-au aplicat o sancțiune în cuantum de 5.000 lei și au informat Direcția de Sănătate Publică Galați, se arată în comunicatul IJJ Galaţi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × 3 =