Au dărâmat un stâlp de electricitate. Depistaţi după ce s-au făcut nevăzuţi de la locul accidentului

 

Marţi, 18 ianuarie a.c., la ora 2.10, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Matca au fost sesizați, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că pe raza comunei Cudalbi un autoturism ar fi lovit un gard și ar fi dărâmat un stâlp de electricitate.

Ajunși la fața locului, pe DJ 253, polițiștii au găsit autoturismul răsturnat pe partea carosabilă, pe sensul de mers Băleni – Cudalbi. Conducătorul auto nu se afla în vehicul, sau în apropierea acestuia.

În urma verificărilor, a fost identificat proprietarul autoturismului. Bărbatul, în vârstă de 30 de ani, a declarat că a încredinţat autoturismul unui tânăr, de 22 de ani, pentru a-l conduce, în timp ce el  se afla pe scaunul din dreapta față. Tânărul ar fi pierdut controlul direcției și după ce a lovit un gard și un stâlp de electricitate, s-ar fi răsturnat.

Polițiștii au stabilit că bărbatul care s-ar fi aflat la volan nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, astfel încât au întocmit dosar penal.

Se efectuează cercetări atât pentru infracțiunea de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, cât și pentru cea de încredințare a unui vehicul pentru a fi condus unei persoane despre care se cunoaște că nu posedă permis de conducere.