Claudiu Gavril, OUT de la Prefectură!

 

Nici cerneala pe ordinul de numire nu s-a uscat, că a și fost demis

Vă mai amintiți de explozia de bucurie a lui Mircea Geoană, care a culminat apoteotic cu „Mihaela, dragostea mea!”?

Parafrazând acel episod, la fel putem spune și despre Claudiu Gavril, prefect doar pentru câteva zile, pentru că astăzi, 19 ianuarie, a fost demis. În fruntea Prefecturii Galați revine Gabriel Panaitescu, care a dat Guvernul în judecată pentru că l-a schimbat din funcție și care a obținut suspendarea deciziei de eliberare din funcție.

Despre Claudiu Gavril am putea spune că este lovit de ghinion. Numai că norocul și-l face omul, cu mâna lui. În cazul său, a jinduit mult prea mult după funcții și a făcut compromisuri nefirești.

A candidat de două ori la Primărie și tot de atâtea ori a pierdut.  În Consiliul Local Tecuci s-a remarcat doar ca un „Gică Contra”, veșnic pus pe harță. A acceptat să fie prefect din partea PSD, deși și-a construit o imagine de independent. Iar recenta demisie din Consiliul Local Tecuci întregește tabloul unui eșec pe toate planurile.

În plan politic, cariera lui Claudiu Gavril se apropie cu pași repezi de faliment. Pentru că oamenii au nevoie în fruntea lor de lideri adevărați, nu de personaje care vânează posturi și demnități în orice condiții.

Vorba proverbului: „Cine seamănă vânt, culege furtună!”.