Neonatologia Spitalului tecucean a fost dotată cu un nou aparat

 

Astăzi, 19 ianuarie, la Departamentul Neonatologie din cadrul Spitalului municipal „Anton Cincu” a fost predat un Analizor medical de gaze în sânge EPOC, produs de Siemens. 

Firma DIAMEDIX IMPEX SA București a donat Asociației Balinte Ionela acest aparat în valoare de 27.083 lei. La rândul său, Asociaţia a considerat că Neonatologia din Tecuci are trebuință de acest aparat, dându-l astăzi în primire. În prezența unui angajat al DIAMEDIX, personalul medical a fost instruit cum să îl folosească.

 Analizorul de gaze, ioni și metaboliți în sânge este o soluție plug-and-play. Testarea este un proces intuitiv în trei pași, rapid, iar întreținerea sa este, de asemenea, ușoară. Instalarea unei noi casete de senzori și a unui nou pachet de soluții nu durează mai mult de câteva secunde.

Aparatul oferă o mixare automată a probei în doar câteva secunde și rezultate pe panoul integral de îngrijire acută în doar 35 de secunde. Astfel, cu această aparatură se câștigă mai mult timp pentru îngrijirea pacientului. În ciuda dimensiunilor reduse, analizorul oferă caracteristici complete de tip benchtop, de suprafaţă.