Prima ediție a turneului de handbal feminin „Cupa Unirii Principatelor” – FOTO

 

Clubul Școlar Sportiv Tecuci a omagiat Unirea Principatelor Române, printr-o competiție de anvergură denumită „Cupa Unirii Principatelor”. Competiția a fost la prima ediție în 24 ianuarie 2022 şi a luat naştere la inițiativa profesorilor Ovidiu Crăciun și Ovidiu Mihai, având ca obiectiv promovarea mișcării și sportului, performanța, munca în echipă și curajul de a face din handbalul feminin un model pentru tinerele generaţii.

 Evenimentul a constant într-un turneu de handbal – mini și juniori fete cu vârsta între 9 – 10 ani.

Au participat la această Ediție I un număr de 150 de sportive, acestea provenind de la ACS Galați , ACS Focșani, Șendreni, Tudor Vladimirescu, „Lucian Bute” Galați, Juniori 4 Galați, Târgu Bujor, CSS Juniori 4 Tecuci, CSS Tecuci 2012.

 Competiția s-a desfășurat pe parcursul întregii zile, în intervalul orar 9 – 16, la sala de sport „Lucian Vasilache” a CSS Tecuci. La finalul turneului sportivii au încins Hora Unirii, fiind mulțumiți de ziua petrecută.

Sponsorii acestei prime ediţii a „Cupei Unirii Principatelor” au fost: Barrier Tecuci, Fundația Pelin, Mobilă Virian Tecuci, Cubo Caffe Tecuci. Premile au constat în diplome, trofee, câte o carte tuturor participanților, cu viața Cocuței Conachi – autor Vasile Ghica, precum și masă la copii.

 

Sursa foto: CSS Tecuci