Cinci tecuceni prinși la furat în Vrancea. Au ajuns în spatele gratiilor pentru 30 de zile

 

 

Joi, 3 martie a.c., în jurul orei 13, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Gugești au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un bărbat din comuna Dumbrăveni, despre faptul că a observat trei persoane suspecte pe drumul național DN 2 N, care aveau asupra lor trei televizoare. Aceștia s-au urcat într-un autoturism înmatriculat în județul Galați, deplasându-se către municipiul Focșani.

Autoturismul în cauză a fost identificat de către polițiștii Biroului Rutier Focșani pe DN2 E85, în comuna Golești. În urma efectuării controlului autoturismului, au fost identificați ocupanții, cinci bărbați cu vârste cuprinse între 31 și 41 de ani, din municipiul Tecuci. Au fost descoperite trei televizoare LCD și un telefon mobil, susceptibile a proveni din săvârșirea infracțiunii de furt calificat din comuna Dumbrăveni.

A fost deschis dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Cei cinci tecuceni au primit mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, se arată în comunicatul IPJ Vrancea.