Patru persoane reținute după o încăierare izbucnită într-un restaurant din Tecuci

 

Duminică 6 martie a.c., în jurul orei 00.45, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Tecuci au fost sesizați de către dispecerul unei firme de pază, cu privire la faptul că în incinta unui restaurant din municipiul Tecuci are loc un scandal în care sunt implicate mai multe persoane. 

Din primele verificări făcute la fața locului, polițiștii au stabilit că scandalul ar fi izbucnit în urma unei discuții în contradictoriu purtate între doi bărbați, în vârstă de 25 și 29 de ani, pe care un al treilea ar fi încercat să o aplaneze. În conflict s-ar fi implicat și alți trei bărbați aflați în restaurant, aceștia lovindu-se reciproc. Angajații restaurantului au apăsat butonul de panică. Până la sosirea agenților de pază, persoanele în cauză au părăsit locația. 

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere, iar după efectuarea de activități investigative, i-au identificat pe cei șase bărbați care ar fi participat la scandal. 

În urma probatoriului administrat, patru dintre aceștia au fost reținuți, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Tecuci, în vederea dispunerii unei măsuri preventive.