Admitere în unitățile de învățământ postliceal ale Jandarmeriei

 

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Galaţi recrutează candidaţi pentru participarea la concursul de admitere, sesiunea martie-mai 2022, la unitățile de învățământ postliceal ale Jandarmeriei Române, fiind aprobate în vederea scoaterii la concurs, următoarele locuri:

a) Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani – 350 locuri alocate Jandarmeriei Române (din care 3 locuri pentru romi şi 2 locuri pentru alte minorităţi);

b) Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni – 350 locuri alocate Jandarmeriei Române (din care 3 locuri pentru romi şi 2 locuri pentru alte minorităţi);

Locurile sunt comune pentru femei și bărbați. Candidaţii pot opta pentru o singură școală postliceală. Recrutarea candidaţilor se realizează în raport de oferta educațională și domiciliul/reşedinţa înscrisă în cartea de identitate.

Relaţii suplimentare privind organizarea şi desfăşurarea concursului, pot fi obţinute de la Serviciul Resurse Umane din Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Galaţi, de luni până vineri, între orele 8 – 16.

Condiții, documente necesare, bibliografie și probele de concurs.