Medalii obținute de sportivii CS Vipguard Tecuci la Călărași

 

Sâmbătă, 19 martie, în Municipiul Călărași a avut loc Cupa „Micul Luptător”, competiție sportivă aflată la a III-a ediție. Întrecerea a fost organizată de Asociația Club Sportiv „Micul Luptător”. Turneul a fost deschis băieților și fetelor cu vârsta sub 15 ani și s-a desfășurat pe mai multe categorii. 

Clubul Sportiv Vipguard Tecuci a participat la această competiție cu un lot format din șase sportivi din cadrul secției de Lupte libere, antrenați de Lucian Militaru Pădure. Sportivii tecuceni au obținut rezultate remarcabile, reușind să câștige trei medalii de aur, două medalii de argint și un loc cinci. 

 La băieți, categoria 30 kg Cristian Ungureanu a obținut Locul I, iar Andrei Lefter locul II. La Cat. 34 kg Mihail Yildirim a obținut Locul I, Andrei Brăilescu Locul II și Gabriel Yildirim Locul V. La fete, Dezyre Lefter a obținut Locul I la Cat. 72 kg. 

„Le mulțumim celor doi reprezentanți ai clubului care au susținut micii noștri luptători în această deplasare, d-lui Emil Lefter și campionului nostru Iulian Ghiorghiță! Big like pentru antrenorul secției de lupte Lucian Militaru, care face o treabă excelentă cu acești sportivi. Copiii de azi, campionii de mâine! Make sport, not war!”, a declarat sensei Luis Turcu, președintele CS Vipguard Tecuci. 

Felicitări!