Astăzi se inaugurează Neonatologia. Presa nu are acces

 

Astăzi, 24 martie 2022, de la ora 12.30 va avea loc inaugurarea Compartimentului Neonatologie din Spitalul Municipal „Anton Cincu” Tecuci. Inaugurarea se face după ce, pe parcursul unui an calendaristic, oameni de bine din Tecuci și împrejurimi au contribuit la renovarea acestui Compartiment. 

În ultimul an, publicația noastră v-a ținut la curent cu implicarea oamenilor de afaceri și nu numai, care au contribuit cu donații făcute prin Asociația „Balinte Ionela” pentru renovări și dotări la Neonatologie. Zeci de articole documentate fotografic au impulsionat oamenii cu suflet mare să își dorească să participe la această campanie umanitară care s-a derulat la Compartimentul Neonatologie a Spitalului Municipal „Anton Cincu” Tecuci. 

Inaugurarea urma să aibă loc mâine. Dr. Liliana Dumitru, șefa Compartimentului, a declarat că a decalat acest eveniment din dorința de „a plia inaugurarea pe programul președintelui CJ Galați, Costel Fotea”. Mai mult, după un an de campanie în care am susținut, indiferent de oră, această campanie, publicația noastră nu va avea acces la eveniment și, prin urmare, nu vă vom putea oferi amănunte despre actul caritabil la care a contribuit comunitatea noastră. Explicația ne lasă fără cuvinte, dr. Liliana Dumitru declarând că i-am șters comentarii făcute pe pagina noastră, comentarii care îi aparțineau dar pe care nu și le-a asumat, folosind în acest scop un cont fals.

Pe de altă parte, astăzi am primit pe adresa de contact o sesizare referitoare la ceea ce se întâmplă în aceste ore la Spital.  

„Azi 24.03 la orele 11.45 la Spitalul Anton Cincu a fost chemat întregul personal la serviciu, obligatoriu, pe motiv că vine dl. Fotea președintele CJ Galați, inclusiv turele care au fost de noapte. Asistenta Ursulică Liea, soția marelui consilier Ursulică, a pus presiune pe cadrele medicale să fie prezente obligatoriu la serviciu din dorința obedientă de a pupa inelul d-lui Fotea. Poate cineva ar trebui să se sesizeze și să mai oprească aceste practici, inclusiv pe cele de a aduna bani pt.  Liea de 8 martie, de Paști, Crăciun, etc. Câte 100 de lei de la toată secția. Bineînțeles tot obligatoriu, bani strânși cu migală de fina Liei asistentă medicală și ea”, ne scrie un cititor. 

Vom urmări cu atenție evenimentul care se va desfășura astăzi și vă vom ține la curent. 

 

error: Content is protected !!