Aur, argint, bronz: Nouă medalii câștigate de sportivii Vipguard la Brăila

 

Sâmbătă, 26 martie 2022, la Sala Polivalentă din Brăila s-a desfășurat Cupa Danubius 2022, competiție care face parte din Circuitul Național BJJ Belt League România. Întrecerea se adresează practicanților de arte marțiale și este deschisă pentru toate categoriile de vârstă: copii, juniori, adulți, master. 

Sportivii antrenați de sensei Luis Turcu la Clubul Sportiv Vipguard Tecuci au fost prezenți la eveniment și triumfători la brazilian jiu-jitsu, reușind să câștige cinci medalii de aur, două medalii de argint și două medalii de bronz.  

Locul I și medalii de aur au primit sportivii: Denisa Mihaela Popa, Oana Lupu, Florentina Sofian, Adelina Poroșnicu, Angelo Constantin Ghinea. 

Locul II și medalii de argint au obținut Alin Mărculescu și Raul Scripcaru. 

Pe Locul III au fost clasați Andrei Copăceanu și Daniel Damian. 

 „Mulțumesc sportivilor și îi felicit pentru rezultate! Ca de fiecare dată, recunoștința mea se îndreaptă către părinți, care reprezintă motorul principal în acest proces de educație sportivă!  

Mulțumesc secunzilor din echipa tehnică, Lucian Militaru Pădure, Teodor Boștiog, Aurelian Prodan și Dan Popa pentru sprijinul acordat! Îi felicit pe organizatorii evenimentului pentru efortul de a organiza o competiție de acest nivel!”, a declarat sensei Luis Turcu. 

La rândul nostru, felicităm echipa de sportivi și pe antrenor!