Angelo Ghinea pe podium la Campionatele Europene de Ju-Jitsu din Grecia

 

În perioada 1 – 3 aprilie 2022, componenții Lotului României de Ju-Jitsu participă la Campionatele Europene de Ju-Jitsu destinate juniorilor și tineretului care se desfășoară în localitatea Heraklion, Creta, din Grecia. 

Angelo Ghinea, legitimat la Clubul Sportiv Vipguard Tecuci, antrenat de sensei Luis Turcu, a fost selecționat pentru a face parte din Lotul României, iar în aceste zile se află în Grecia, unde face istorie. În prima zi a competiției, Angelo Ghinea, în vârstă de 14 ani, a urcat pe podium, obținând medalia de bronz!  

„Le mulțumim celor care ne-au sprijinit pentru îndeplinirea obiectivelor în această deplasare, respectiv societății Transferoviar Călători Infrastructură Neinteroperabilă Cluj, prin amabilitatea domnului director Oprea Constantin și a doamnei director economic Raluca Avram! În egală măsură mulțumim departamentului de Ju Jitsu din cadrul Federației Române de Arte Marțiale pentru selecția în lotul național al României!”, a declarat sensei Luis Turcu, președinte CS Vipguard Tecuci.  

Felicităm la rândul nostru sportivul, antrenorul și pe toți cei care îl susțin pentru a-și îndeplini visul de campion! 

 

error: Content is protected !!