Medalii obținute de sportivii CS Vipguard în Cupa României

 

În perioada 7 – 10 aprilie 2022, în județul Harghita s-a desfășurat Cupa României U 15 la Lupte libere și greco-romane, competiție aflată sub patronatul Federației Române de Lupte. Întrecerile au avut loc la Sala Sporturilor din Odorheiu Secuiesc. 

La startul competiției s-au aliniat peste 480 de sportivi legitimați la cluburi de profil din țară. Pe saltele, sportivii s-au luptat pentru medalii în stilurile: greco-romane, lupte feminine și lupte libere. 

 ACS Vipguard Tecuci a participat la această competiție cu un lot format din șase sportivi, trei dintre ei aflându-se pentru prima dată la o competiție de acest nivel. Sportivii antrenați de către Lucian Militaru Pădure s-au întors cu o medalie de aur, una de bronz și un merituos loc IV.  

Antonino Gyulai a obținut medalia de aur și Cupa României la categoria 52 kg, Luca Stoian a câștigat medalia de bronz la categoria 85 kg, iar David Asal Militaru a luptat în finala mică, pe care, din păcate, a pierdut-o. 

„Mulțumesc conducerii Clubului pentru tot sprijinul acordat, părinților pentru eforturile depuse și nu în ultimul rând antrenorului meu, domnul profesor Ghețu Dumitru, ce îmi este alături tot timpul!”, a declarat antrenorul Lucian Militaru Pădure. 

Felicitări sportivilor și antrenorului!