Anunț începere proiect: „Antreprenoriat agricol prin învățare activă”

 

Colegiul Național de Agricultură și Economie Tecuci în parteneriat cu Asociația Viitorul Antreprenor C.N.A.E. Tecuci derulează proiectul „ANTREPRENORIAT AGRICOL PRIN ÎNVĂȚARE ACTIVĂ”  în cadrul programului „Creștem prin Educație Agricolă” finanțat de Romanian – American Foundation. 

Obiectivul general al proiectului constă în dezvoltarea abilităților antreprenoriale ale elevilor de clasa a X-a care învață la profilul agricol și încurajarea viitoarelor generații de elevi să devină fermierii de mâine.  

Scopul proiectului este înființarea unei culturi de căpșuni pe o suprafață de 500 ar din lotul didactic al școlii. Toate activitățile vor fi realizate de elevi sub atenta supraveghere a profesorilor de specialitate, elevii gestionându-și propria afacere pornind de la resursele necesare  și până la valorificarea producției de căpșuni.  

Valoarea totală a proiectului este de 10.000 lei din care contribuția finanțatorului este de 9.000 lei iar contribuția Asociației Viitorul Antreprenor C.N.A.E. Tecuci  este de 1.000 lei.  

Proiectul va avea o durată de implementare de 4 luni. 

Persoane contact:  Stanciu Nicoleta, Pisarciuc Carmen –  Colegiul Național de Agricultură și Economie Tecuci, tel./fax. 0236.811.133. 

e-mail: [email protected]

 

CNAE Tecuci 

 

Un proiect derulat în cadrul programului educațional JA Agribusiness în Școală, finanțat de către Romanian-American Foundation 

error: Content is protected !!