Performanța este premiată în continuare la Tecuci

 

La sfârșitul lunii martie, sportivii Clubului Vipguard Tecuci, conduși de sensei Luis Turcu, au adus în Tecuci nouă medalii: cinci de aur, două de argint și două de bronz. Acestea au fost obținute la Cupa Danubius 2022 care a avut loc la Brăila, fiind o competiție care face parte din Circuitul Național BJJ Belt League România.

 Acești triumfători sportivi la brazilian jiu-jitsu sunt: Denisa Mihaela Popa, Oana Lupu, Florentina Sofian, Adelina Poroșnicu, Angelo Constantin Ghinea, Alin Mărculescu, Raul Scripcaru, Andrei Copăceanu, Daniel Damian.

Doi dintre ei, Denisa Mihaela Popa și Angelo Constantin Ghinea au participat la Campionatele Europene de Ju jitsu din Grecia la începutul lunii aprilie, ambii reușind să obțină medalii de bronz.

Astăzi, 13 aprilie, cei nouă sportivi, împreună cu antrenorul au fost invitați de Asociația Balinte Ionela pentru a fi stimulați pentru rezultatele obținute. 

 După felicitările de rigoare, binemeritate, cei doi campioni, Denisa și Angelo au primit câte 500 lei iar restul colegilor au fost recompensați cu abonamente la sală pentru luna viitoare și bănuți de buzunar plus cutii cu bomboane.

Sponsorul acțiunii este directorul firmei GEGI SRL Tecuci, Valentin Andrei Natu, care a îndemnat sportivii să continue acest drum, să evolueze frumos în continuare, mai ales când au antrenori atât de valoroși care se dedică în totalitate lor.

Felicitări sportivilor și antrenorului, mulțumiri sponsorului GEGI SRL și Asociației Balinte Ionela!

 

error: Content is protected !!