Înscrieri la Festivalul național „Piano Top Music”, ediția a III-a la Tecuci

 

În data de 21 mai 2022, la Tecuci are loc a treia ediție a Festivalului – Concurs „Piano Top Music” eveniment organizat de Clubul Copiilor Galați – Tecuci. Festivalul va avea loc la filiala Clubului Copiilor din Tecuci, în sala Amfiteatru începând cu ora 9, fiind adresat preșcolarilor și elevilor care frecventează cercurile de profil din Palatele și Cluburile copiilor, elevi ai școlilor de muzică care studiază pianul. 

Concursul are ca obiectiv promovarea muzicii în rândul copiilor și adolescenților, creșterea apetitului pentru muzica de calitate, descoperirea de noi talente și promovarea acestora, sprijinirea tinerilor creatori și artiști valoroși în afirmarea lor etc. 

Anexă Fișă

La acest concurs nu se percepe taxa de participare. Copiii care frecventează cursurile de pian, orgă, sunt invitați să se înscrie la Festivalul – Concurs de interpretare pian „Piano Top Music” folosind regulamentul anexat, formularul de înscriere la concurs (Google Forms) și formularul privind acordul părintelui/tutorelui legal – https://docs.google.com/…/1FAIpQLSd1Pml…/viewform. 

Participanții vor prezenta din repertoriul clasic universal una-două piese la alegere, durata acestor piese să nu depășească cinci minute. Concurenții din țară și profesorii lor vor suporta cheltuielile de transport. Confirmarea participării la Festival, adică fișa de înscriere completată și acordul preluării datelor personale se va face până la data de 1 mai 2022 pe adresa de email: [email protected]

Jurizarea va fi făcută de specialiști în domeniu, profesori de specialitate. Vor fi acordate Premiile I, II, III – pe categorii de vârstă și ani de studiu, mențiuni, precum și diplome de participare. 

Coordonator al proiectului este prof. Alexandra Manolache, pentru detalii contactați la telefon 0765.202.433.