Bursa Generală a locurilor de muncă – Ediția 2022

 

Vineri, 20 mai 2022, începând cu ora 9, în județul Galați va avea loc „Bursa generala a locurilor de muncă – 2022”. Evenimentul se desfășoară după o pauză de doi ani, datorată pandemiei, iar în județul nostru va avea loc la Galați și Tecuci. 

„Obiectivele principale ale evenimentului sunt creșterea gradului de ocupare pentru toate categoriile de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă și crearea de noi oportunități pentru angajatori în identificarea potențialilor viitori angajați, care prin experiență și abilitățile lor pot contribui la succesul activității economice.  

Prin organizarea acestui eveniment, instituția noastră urmărește realizarea întâlnirii directe a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condițiile unei concurente loiale și transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea.  

Astfel, adresăm invitația de a participa în egală măsură agenților economici care dispun de locuri de muncă vacante, cât și reprezentanților autorităților locale, reprezentanților societății civile, reprezentanților mediului academic și universitar, mass-mediei locale, actorilor relevanți care sunt implicați sau doresc să se implice în reducerea șomajului și creșterea calității vieții persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, atât din mediul urban cât și din mediul rural”, anunță AJOFM Galați, instituția organizatoare.  

Bursa Generală a locurilor de muncă se va desfășura simultan în următoarele locații: Municipiul Galați – Holul Universității „Dunărea de Jos”; Municipiul Tecuci – Sediul ALOFM Tecuci, str. Mihail Kogălniceanu nr. 60, Bl. A 2, parter.   

Informații suplimentare puteți solicita la AJOFM Galați, tel. 0236.412.262, e-mail: [email protected] Participarea la acest eveniment este gratuită.