Insistența dusă la extrem, în dauna intereselor gălățenilor

 

Domnul președinte Fotea, în stilul impertinent cu care ne-a obișnuit în ultima vreme, convoacă o nouă ședință extraordinară, la doar 6 zile de la ultima ședință ordinară a Consiliului Județean Galați.

Este, în mod evident, un gest de sfidare la adresa tuturor gălățenilor, întrucât domnul Fotea nu a făcut nimic din tot ce a promis că va face, în cadrul recentei ședințe ordinare. Ca să clarificăm datele problemei, iată cum stau lucrurile:

– există suspiciunea că sumele ce urmează a fi acordate ca despăgubire pentru exproprierile necesare în vederea construirii centurii ocolitoare a Galațiului au fost modificate cu mult de la primul aviz favorabil, acela din 2017;

– documentele justificative solicitate, în acest sens, de consilierii județeni PNL, nu au fost transmise nici până acum;

– dialog între președintele Consiliului Județean și consilierii aleși de cetățeni încă nu există.

Un astfel de comportament despotic nu este de tolerat, iar încăpățânarea de a forța votul unor oameni pentru interese personale e prea mult, chiar și pentru domnul Fotea.

Până nu se clarifică motivele pentru care gălățenii nu circulă deja pe o centură a orașului ce trebuia deja terminată, DE CE domnul Fotea refuză să pună la dispoziția consilierilor PNL documentația solicitată, aceștia nu îi vor face jocul.

 

Grupul Consilierilor Județeni ai PNL Galați