Insistența dusă la extrem, în dauna intereselor gălățenilor

 

Domnul președinte Fotea, în stilul impertinent cu care ne-a obișnuit în ultima vreme, convoacă o nouă ședință extraordinară, la doar 6 zile de la ultima ședință ordinară a Consiliului Județean Galați.

Este, în mod evident, un gest de sfidare la adresa tuturor gălățenilor, întrucât domnul Fotea nu a făcut nimic din tot ce a promis că va face, în cadrul recentei ședințe ordinare. Ca să clarificăm datele problemei, iată cum stau lucrurile:

– există suspiciunea că sumele ce urmează a fi acordate ca despăgubire pentru exproprierile necesare în vederea construirii centurii ocolitoare a Galațiului au fost modificate cu mult de la primul aviz favorabil, acela din 2017;

– documentele justificative solicitate, în acest sens, de consilierii județeni PNL, nu au fost transmise nici până acum;

– dialog între președintele Consiliului Județean și consilierii aleși de cetățeni încă nu există.

Un astfel de comportament despotic nu este de tolerat, iar încăpățânarea de a forța votul unor oameni pentru interese personale e prea mult, chiar și pentru domnul Fotea.

Până nu se clarifică motivele pentru care gălățenii nu circulă deja pe o centură a orașului ce trebuia deja terminată, DE CE domnul Fotea refuză să pună la dispoziția consilierilor PNL documentația solicitată, aceștia nu îi vor face jocul.

 

Grupul Consilierilor Județeni ai PNL Galați

 

You cannot copy content of this page