„Cupa 1 Iunie” la mini-handbal în organizarea CSȘ Tecuci

 

Sportul poate aduce o  contribuție semnificativă la creșterea inteligentă, durabilă și favorabilă a incluziunii sociale. Promovarea unui stil de viață activ și sănătos reprezintă o prioritate datorită multiplelor beneficii. 

Pentru copii și tineri mișcarea este asociată cu jocul, cu integrarea socială, cu dezvoltarea armonioasă din punct de vedere fizic și emoțional, cu însușirea de reguli și respectarea acestora. 

Pentru marcarea zilei de 1 Iunie, Ziua Internațională a Copilului, Clubul Sportiv Școlar Tecuci a organizat competiția de mini-handbal băieți și fete „Cupa 1 Iunie”. Prin această activitate dorim să promovăm un mod de petrecere a timpului liber, sănătatea, nevoia de mișcare, spiritul de fair-play, dar și spiritul de competiție.   

La competiția organizată astăzi au participat 150 de copii de la Școlile gimnaziale: „Elena Doamna”, „Ștefan Octavian Iosif”, „Anghel Rugină”, „Iorgu Iordan” și „Dimitrie Sturdza” din Tecuci, „Dimitrie Cantemir” Matca, precum și CSȘ Tecuci. Copiii au fost premiați cu medalii, diplome și dulciuri. 

Mulțumim sponsorilor! 

 

CSȘ Tecuci