Dornici de distracție nocturnă, trei tineri din Nicorești au sfârșit în brațele legii

 

Chiar dacă și Poliția Locală Tecuci a rămas fără combustibil, cardurile de alimentare fiind blocate de câteva săptămâni, acest lucru nu a dus la scăderea vigilenței agenților sau la încetarea activității.

Joi, 16 iunie, în jurul orei 24, în timp ce completau un proces verbal de contravenție în parcul de pe bulevard, polițiștii locali au auzit un scrâșnet de roți. Un autoturism marca Opel a oprit brusc, aproape să dea jos gardul de la grădinița situată pe Bd Victoriei, vizavi de Parcul „Regina Elisabeta”.

Agenții s-au apropiat de autovehicul pentru a vedea ce s-a întâmplat. Când șoferul a deschis portiera, din interior a ieșit un miros puternic de alcool, iar pe banchete au fost văzuți trei tineri, aflați vizibil sub influența băuturilor alcoolice. Inițial, șoferul nu a prezentat nici un document de identitate, refuzând să se legitimeze. Ulterior, cei trei au declarat verbal că sunt din localitatea Fântâni, comuna Nicorești, că se numesc P.M. (24 ani) – șoferul, U.M.V. (19 ani) și B.V.E. (23 ani) – pasagerii.

La fața locului a fost chemat un echipaj de la Serviciul Rutier al Poliției Municipale, care a preluat cazul, însoțind șoferul la spitalul municipal pentru recoltarea probelor biologice necesare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

12 + seven =