Șoferițe rănite în două accidente. Au fost implicate cinci autoturisme

 

Joi, 16 iunie a.c., în jurul orei 11.20, pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Tecuci s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane.

Din primele verificări efectuate la fața locului, a reieșit că accidentul ar fi avut loc pe fondul neacordării de prioritate și au fost implicate trei autoturisme.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a unei femei în vârstă de 49 de ani, aflată la volanul unuia dintre autoturisme. Aceasta a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale.

Rezultatele testării alcoolscop au fost negative pentru toți cei trei conducători auto.

În cursul aceleiași zile, tot în municipiul Tecuci, pe strada Tecuciul Nou s-a produs un alt accident rutier soldat cu rănirea unei persoane.

În acesta au fost implicate două autoturisme, dintre care unul parcat. În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto, în vârstă de 40 de ani.

În cele două cauze au fost întocmite dosare penale sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor producerii accidentelor, se arată în comunicatul IPJ Galați.