Noile salarii la Piețe Prest Tec. Posturi disponibile

 

Printre proiectele votate în ședința Consiliului Local Tecuci, desfășurată în 18 iunie, se află și cel referitor la organigrama, statutul de funcții și grila de salarizare a societății Piețe Prest Tec SRL. 

Astfel, de la 1 iulie 2022, organigrama Piețe Prest Tec SRL conține 72 de funcții, 60 dintre acestea fiind ocupate iar restul vacante.  

Tot de la 1 iulie intră în vigoare noua grilă de salarizare. Salariile oferite de societate pornesc de la 2.550 lei pentru un muncitor necalificat, urcă la 3.300 lei pentru un funcționar administrativ și ajung până la 7.000 lei director executiv, respectiv 8.000 lei director general. 

Funcțiile vacante sunt: inspector resurse umane mediu, PSI, protecția muncii; administrator – 3 posturi; șef serviciu; funcționar administrativ; îngrijitor; muncitor calificat; paznic – 2 posturi; muncitor necalificat zidărie, plăci mozaic – 2 posturi. 

Conform grilei, inspectorul resurse umane are un salariu de 3.200 lei, administratorul – 3.000 lei, paznicul – 2.600 lei. La salariile prevăzute în grilă se aplică sporul de vechime în muncă corespunzător, precum și celelalte sporuri prevăzute de legislația în vigoare, cu excepția directorului general și directorului administrativ care beneficiază de indemnizație.