Investiții în derulare în Municipiul Tecuci

 

Pe lângă celelalte lucrări din Municipiul Tecuci care au prins avânt o dată cu aprobarea bugetului, în aceste zile se lucrează intens la finalizarea a două investiții, respectiv Baza sportivă de pe Aleea Ştrandului și Stadionul Municipal. 

Ieri, 23 iunie, municipalitatea, prin vocea primarului Lucian Costin, informa că lucrările de construcție a Bazei sportive se apropie de final. Complexul se află în incinta Clubului Școlar Sportiv, iar sute de tineri se vor bucura de mișcare, de sport în condiții bune. 

 „Acest obiectiv este finanțat prin Compania Națională de Investiții, ceea ce înseamnă fonduri atrase pentru Tecuci. Obiectivul nu a fost afectat de bugetul local, iar lucrările au putut continua”, scria pe pagina sa primarul Lucian Costin. 

Edilul mai subliniază necesitatea unui Consiliu Local puternic, format din consilieri responsabili, care să nu se opună dezvoltării și investițiilor. 

În această dimineață, la Stadionul Municipal se turnau 180 mc de beton. Se lucrează la bazinul de retenție apă pluvială, la terenul multifuncțional și la vestiarele aferentele stadionului mare. 

Primarul Lucian Costin, asemeni contribuabililor care nu au încetat în această perioadă să plătească taxe și impozite, se întreabă câte s-ar fi putut face în cele trei luni în care orgoliile PSD și UIPT au blocat bugetul. Răspunsul îl vom afla poate până la anul, atunci când Municipiul Tecuci va intra din nou în același scenariu, roșu. 

 

You cannot copy content of this page