Patru persoane transportate la spital în urma unui accident. A fost chemat elicopterul SMURD

 

Sâmbătă, 9 iulie 2022, în jurul orei 14, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tecuci au fost sesizați despre faptul că pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiu s-a produs un accident rutier. La fața locului s-a stabilit că în accident au fost implicate două autoturisme și a fost cauzat de neacordarea de prioritate. 

În timp ce conducea un autoturism, la ieșirea dintr-un complex comercial spre strada 1 Decembrie 1918 un bărbat în vârstă de 47 ani, din comuna Cosmești, a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula regulamentar pe această stradă și era condus de un alt bărbat în vârstă de 30 ani. 

În urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală ușoară a celor doi conducători auto, precum și a doi pasageri de sex masculin, în vârstă de 20 și 24 ani, aflați în cel de-al doilea autoturism. Aceștia au fost transportați la Spitalul Municipal Tecuci pentru investigații medicale de specialitate. 

Bărbatul de 47 ani, nu a putut fi testat alcooscopic întrucât se afla în stare de șoc traumatic. A fost transportat cu elicopterul SMURD Galați, la Spitalul Clinic Județean de Urgență, unde i se vor recolta și probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. La testarea celui de-al doilea conducător auto cu aparatul Drager, rezultatul a fost negativ. 

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, se arată în comunicatul IPJ Galați. 

 

You cannot copy content of this page