Sub influența drogurilor sau fără permis la volan

 

Vineri, 15 iulie, în jurul orei 20:30, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Liești au oprit în trafic un autoturism pe DN 25, în interiorul satului Vameș. Autoturismul era condus de un tânăr în vârstă de 20 ani. 

La testarea cu aparatul Drugtest, a rezultat că ar fi consumat substanțe psihoactive, fiind pozitiv la Metamfetamină. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Galați unde i-au fost recoltate mostre biologice pentru stabilirea consumului de substanțe interzise. 

În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. 

Duminică, 17 iulie 2022, în jurul orei 1:40, polițiști din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Matca au oprit în trafic un autoturism care se deplasa către centrul comunei. La volan se afla un bărbat cu vârsta de 34 ani, din comuna Valea Mărului. 

În urma verificărilor în bazele de date ale Poliției Române s-a stabilit că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 

A fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, se arată în comunicatul IPJ Galați.