Locuri de muncă disponibile

 

Primăria Matca organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează: 

– 1 post medic specialist medicină generală/familie; 

– 1 post de asistent medical cu școală postliceală sanitară – specialitatea medicină generală. 

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: 

– medic specialist – diplomă de absolvire a studiilor de specialitate, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, la Facultatea de medicină, Specializarea medicină generală; certificat de membru al organizației profesionale cu viză pe anul în curs; 12 luni vechime în specialitatea postului; 

– asistent medical – diplomă de bacalaureat; diplomă de școală postliceală sanitară; 6 luni vechime în specialitate; certificat de membru al Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, vizat la zi și valabil la data concursului, și adeverință de participare la concurs, eliberată de Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România; aviz de liberă practică. 

Concursul se va organiza conform calendarului următor: 

– 17 august 2022 – termenul limită pentru depunerea dosarelor; 

– 25 august 2022, ora 13 – proba scrisă; 

– 29 august 2022, ora 10 – proba interviu. 

Relații puteți obține la sediul Primăriei Matca, jud. Galați Tel. 0236.860.004. 

Anunț concurs. 

Pe de altă parte, în completarea posturilor publicate marți, Agenția Locală pentru Ocuparea Forței de Muncă Tecuci anunță că sunt disponibile alte 10 locuri de muncă. 

SC Creazioni Legno SRL, punct de lucru Ivești, producător de cutii și lădițe din lemn, angajează muncitori necalificați în industria lemnului, 10 posturi, studii nespecificate. Tel. 0744.180.327. 

Persoanele interesate pot cere informații suplimentare la ALOFM Tecuci, la tel. 0236.820.398.