Violențe în Iarmaroc. Doi comercianți din Vaslui au atacat un tecucean

 

A treia zi de Iarmaroc a fost una nefastă pentru un bărbat din Tecuci. Foștii săi angajatori au recurs la violențe pentru a-și impune punctul de vedere, în incinta Iarmarocului tecucean. 

Un bărbat în vârstă de 25 ani a intrat în conflict cu foștii angajatori, doi frați din județul Vaslui, care își instalau standul în incinta oborului tecucean. Cei trei și-au adresat injurii și amenințări reciproce și apoi și-a văzut fiecare de treaba lui. 

Cei doi frați nu au rezistat injuriilor aduse, iar în momentul în care l-au văzut pe bărbat că iese din toaleta publică l-au lovit cu pumnii, direct în față. Martor a fost și tatăl bărbatului, care a sunat la 112.  

Pentru a calma spiritele au fost trimiși jandarmii, dar la fața locului nu au fost găsiți protagoniștii conflictului, aceștia fiind identificați pe străzile lăturalnice, transmite IJJ Galați.  

Jandarmii i-au condus pe toți la sediul poliției unde au întocmit procesul verbal de sesizare, urmând ca ulterior persoana vătămată să depună plângere. Tecuceanul a fost îndrumat către medicina legală, în cazul în care dorește să scoată certificat medico-legal.