Colegiu tecucean angajează secretar și muncitor. La Buciumeni este disponibil un post de asistent medical

 

Colegiul Național „Calistrat Hogaș” Tecuci organizează concursuri de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale de execuție, temporar vacante, de secretar I S și pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor întreținere I. 

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concursuri şi a ocupării funcțiilor contractuale sunt: 

– Secretar – studii superioare cu licență (avantaj resurse umane, administrație publică, comunicare); vechime în muncă – 3 ani; vechimea în domeniul postului constituie avantaj; cunoștințe avansate de operare pe calculator; nu se cere vechime în specialitatea studiilor; 

– Muncitor întreținere – studii medii; vechime în muncă – 3 ani; atestatul de fochist constituie avantaj. 

Concursurile se vor organiza conform calendarelor următoare: 

Secretar I S 

– 3 octombrie 2022, ora 9 – proba scrisă; 

– 5 octombrie 2022, ora 9 – proba practică. 

Muncitor întreținere 

– 10 octombrie 2022, ora 9 – proba practică;  

– 13 octombrie 2022, ora 9 – proba interviu. 

Dosarele de înscriere se depun la sediul instituției în termen de 5 zile de la publicarea anunțului pentru secretar și în termen de 10 zile pentru muncitor întreținere.  Anunțuri publicate vineri, 16 septembrie 2022. 

Informații suplimentare puteți obține la Colegiul Național „Calistrat Hogaș” Tecuci, jud. Galați. Tel. 0236.820.010, în intervalul orar 12 – 16. 

Anunțuri concursuri Secretar și Muncitor întreținere. 

Primăria Buciumeni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de asistent medical comunitar, grad profesional debutant, Compartimentul asistență medicală comunitară. 

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: absolvirea liceului sanitar, studii postliceale sanitare sau învățământ universitar în specializarea asistență medicală; cunoștințe de operare pe calculator – nivel minim; certificat de membru, adeverință și aviz anual eliberatele Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România; nu se solicită vechime. 

Concursul se va organiza conform calendarului următor: 

– 29 septembrie 2022, ora 14 – termenul limită pentru depunerea dosarelor; 

– 11 octombrie 2022, ora 10 – proba scrisă; 

– 13 octombrie 2022, ora 10 – proba interviu. 

Relații suplimentare puteți obține la sediul Primăriei Buciumeni, jud. Galați. Tel. 0748.268.866.  

Anunț concurs Asistent medical.