Răniți în urma unor incidente rutiere: Lovită pe trecerea de pietoni la Tecuci, izbit în trafic la Ivești

 

Duminică, 23 octombrie 2022, în jurul orei 9.30, pe strada Tudor Pamfile din municipiul Tecuci a avut loc un eveniment rutier în urma căruia o persoană a fost rănită ușor. 

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Tecuci au stabilit că, în timp ce conducea un autoturism pe strada menționată, un bărbat în vârstă de 62 ani, din municipiul Onești, județul Bacău, ar fi surprins și ar fi accidentat o femeie în vârstă de 57 ani, din municipiul Tecuci, care se angajase în traversarea străzii pe marcaj pietonal. 

Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Tecuci pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, dar nu a fost necesară internarea. Conducătorul auto deține permis de conducere valabil, iar la testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ. 

În aceeași zi, în jurul orei 19:30, pe DN25, în interiorul localității Ivești, a avut loc un eveniment rutier, rezultând rănirea ușoară a unei persoane. Polițiști din cadrul Serviciului Rutier Galați au stabilit că, în timp ce conducea un autoturism pe drumul menționat cu direcția de deplasare spre municipiul Galați, un bărbat în vârstă de 20 ani, din comuna Ivești, nu ar fi păstrat o distanță corespunzătoare față de un alt autoturism care circula în fața sa. A rezultat un impact față spate între cele două autovehicule. 

Evenimentul rutier s-a soldat cu rănirea ușoară a celui de-al doilea conducător auto, un bărbat în vârstă de 52 ani din municipiul Tecuci și avarierea autoturismelor. Conducătorii auto dețin permise de conducere valabile, iar la testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ. 

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, se arată în comunicatul IPJ Galați.