Depistați sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise la volan

 

Duminică, 30 octombrie 2022, în jurul orei 19, polițiști din cadrul Poliției Orașului Tg. Bujor, Formațiunea Rutieră, au depistat un bărbat în vârstă de 47 ani, din comuna Corni, jud. Galați, care conducea un autoturism sub influența băuturilor alcoolice pe DJ 251G, din localitatea de domiciliu. 

La testarea alcoolscop, rezultatul a fost de 0,64, mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care bărbatul a fost condus la spital, în vederea prelevării de mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. 

În aceeași zi, în jurul orei 19:45, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tecuci au oprit în trafic un autoturism care se deplasa pe strada Dimitrie Hîrlescu, din municipiul Tecuci. Autoturismul era condus de un bărbat în vârstă de 32 de ani din comuna Corod, jud. Galați. 

Întrucât conducătorul auto avea un comportament anormal și a devenit foarte agitat, i s-a solicitat testarea cu aparatul Drugtest, însă acesta a refuzat. A fost condus la Spitalul Municipal Tecuci, unde i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor psihoactive. 

A fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. 

 

You cannot copy content of this page