O șansă în dar pentru Bianca

 

Directorul ANIF Galați, Pîrvu Sorin Adrian, a organizat marți, 15 noiembrie, o acțiune caritabilă care a atins un real succes. Nu mai puțin de 21.000 de lei au fost strânși în câteva ore, bani care îi vor asigura tratamentul pentru o perioadă îndelungată de timp tinerei Bianca. 

Bianca s-a născut fără femurul stâng, iar în urma mai multor controale în țară familia tinerei nu a găsit niciun doctor care să efectueze operația. Salvarea a venit din Turcia, unde în cei 10 ani de viață Bianca a suferit trei operații, urmând ca cea de-a patra să aibă loc anul viitor. Pe lângă cele trei operații, Bianca a avut și are nevoie de tratament continuu, care constă în kinetoterapie, masaj și controale medicale periodice, plus o proteză schimbată anual. 

Micuța gălățeancă s-a arătat impresionată de eveniment și de numărul mare de persoane care s-au strâns pentru a-i oferi o șansă la o viață mai bună, mai ușoară. „Sunt foarte bucuroasă că au venit atâția oameni pentru mine. Vă mulțumesc”, a declarat Bianca la încheierea evenimentului.  

La acțiunea caritabilă au participat 80 de persoane. Seara a început cu un concert de vioară, urmat de un program cu saxon. La eveniment s-a alăturat și artista gălățeancă Alexandra Căpitănescu, care a susținut un mini-concert pentru participanții acțiunii caritabile și liderul formației PRO ORCHESTRA, Nicu Grigoraș. 

„Cazul Biancăi mi-a fost adus la cunoștință de către un preot din municipiu, imediat ce i-am auzit povestea am simțit că trebuie să o ajut. Am hotărât să organizez o seară caritabilă la un restaurant din oraș, la care am lăsat ușa deschisă pentru orice gălățean care dorește să ajute. Evenimentul a fost public și m-am bucurat enorm să văd că 80 de persoane mi s-au alăturat. Trebuie să recunosc că nu m-am așteptat la acest număr sau la această sumă de bani, dar mă bucur pentru că Bianca are nevoie. Îmi doresc ca astfel de acțiuni caritabile să continue, mai ales că ne apropiem cu pași repezi de sărbătorile de iarnă. Sunt multe cazuri asemănătoare acestuia care au nevoie de ajutorul gălățenilor cu inimă mare și m-aș bucura ca aceștia să participe pe viitor”, a declarat directorul ANIF Galați. 

 

You cannot copy content of this page