Păgubit și detectiv 

 

Un gălățean a fost protagonistul unei întâmplări mai puțin obișnuite. În aceeași dimineață a fost pe rând păgubit, detectiv și denunțător. 

În dimineața zilei de miercuri, 16 noiembrie, polițiștii Secției 1 Poliție Galați au fost sesizați, prin apelul unic de urgență 112, de către un bărbat din municipiul Galați. Acesta a relatat că persoane necunoscute ar fi forțat un geam al locuinței sale de pe strada Temișana și ar fi sustras din interiorul acesteia mai multe bunuri.  

Bărbatul a mai precizat că, la scurt timp, ar fi observat pe strada Calea Prutului o persoană de sex masculin care intenționa să vândă altei persoane un telefon mobil sustras din locuința sa. Polițiștii s-au deplasat imediat la adresa indicată și au identificat un bărbat în vârstă de 46 de ani pe care reclamantul l-a recunoscut ca fiind cel ce intenționa să vândă bunul sustras. 

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că acesta ar fi prezumtivul autor al faptei de furt calificat. După audieri, l-au reținut pentru 24 de ore. Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Galați, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, în vederea dispunerii unei măsuri preventive, transmite IPJ Galați. 

 

You cannot copy content of this page