Aflat sub influența alcoolului a sustras un autoturism și s-a oprit cu el în stâlp. Dosar penal cu patru infracțiuni

 

Sâmbătă 19 noiembrie a.c., polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Rădești au fost sesizați, prin apelul unic de urgență 112, de către un bărbat din comuna Foltești. Aflându-se în locuința sa, acesta a auzit un zgomot puternic pe stradă, moment în care i s-a întrerupt curentul electric în imobil. 

Polițiștii au mers imediat la fața locului. Pe acostamentul DJ 242, în dreptul casei apelantului, au găsit un autoturism avariat ca urmare a impactului cu un stâlp de electricitate. Lângă autoturism a fost depistat un bărbat, din localitate, care s-ar fi aflat la volan. 

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că acesta ar fi sustras autoturismul care aparținea surorii sale în scopul de a-l folosi pe nedrept. În timp ce conducea drumul menționat a pierdut controlul direcției, intrând în impact cu stâlpul de electricitate. 

S-a stabilit, de asemenea, că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. La testarea alcoolscop, valoarea înregistrată a fost de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Ca urmare, polițiștii îl cercetează acum pentru furt în scop de folosință, distrugere din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducere fără permis, se arată în comunicatul IPJ Galați. 

 

You cannot copy content of this page