Seară de poveste în centrul Municipiului – FOTO

 

În mare zi de sărbătoare, a Sf. Nicolae, copii, tineri și bunici au participat la inaugurarea iluminatului ornamental, manifestarea având loc în Parcul Central „Al. Ioan Cuza” Tecuci. 

Înainte de ora 17, aleile Parcului au fost invadate, cu mic, cu mare, în așteptarea startului pentru luminițe. S-a întrerupt iluminatul public în zona centrală, iar, de pe scena montată în fața fostei Grădinițe, Trupa Marili a început numărătoare inversă alături de public pentru aprinderea instalațiilor. Și se făcu lumină, atât în centrul urbei cât și în sufletele celor prezenți, fiecare savurând momentul. 

 Trupa de animație pentru copii Marili a îmbinat muzica, teatrul, dansul și jocurile, atrăgând pe scenă copii care au reușit să se distreze într-un mod educativ. Cei mai timizi au dansat și fredonat alături de scenă ori lângă părinți, majoritatea au luat cu asalt instalațiile luminoase pentru imortalizarea momentului în fotografii. În ciuda vremii, fiecare copil și participant s-a bucurat de clipe de basm, lumini și feerie, dorind să prelungească șederea. 

Trupa Marili, formată din Profa’ de Distracție, Marilu, Lușa, Pătița, Fundița și Dodoroni, a dat viață personajelor din poveștile copiilor, antrenând prin cântec și joc la distracție. 

Moș Nicolae a pregătit și surprize copiilor, aceștia primind dulciuri oferite cu drag de echipa TNL Tecuci. 

Organizatori ai evenimentului au fost Primăria Municipiului Tecuci și Casa de Cultură. 

A fost o seară magică, timp de o lună urmând să avem parte de iluminat festiv.