Doi șoferi au ajuns la spital după un accident în care a fost implicat un bărbat din Tecuci

 

Marți, 10 ianuarie 2023, în jurul orei 14:10, a avut loc un eveniment rutier pe DN 25, în interiorul localității Barcea, în urma căruia o persoană a fost rănită. 

În urma verificărilor efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați s-a stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 54 de ani, din municipiul Tecuci, conducea un autoturism pe DN 25, în interiorul localității Barcea, având direcția de deplasare dinspre localitatea Tecuci către municipiul Galați. Șoferul nu ar fi păstrat distanța corespunzătoare față de autoturismul aflat în mers în fața sa și care virase dreapta pentru a pătrunde pe calea de acces în curtea unui imobil, rezultând un impact față spate între cele două autovehicule. 

Din impact, cel de-al doilea autoturism, lovit în partea din spate, a fost proiectat în șanțul de pe marginea DN 25. A rezultat avarierea celor două autovehicule și rănirea celui de-al doilea conducător auto, un bărbat cu vârsta de 37 de ani. Acesta a fost transportat la Spitalul Municipal Anton Cincu din Tecuci, pentru investigații medicale de specialitate. 

Conducătorii auto implicați în acest accident rutier dețin permise de conducere valabile, iar la testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ în ambele cazuri. La spital au fost recoltate mostre biologice de sânge, ambilor șoferi, în vederea stabilirii alcoolemiei. 

A fost întocmit dosar penal. Se efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunii de vătămare din culpă, transmite IPJ Tecuci.