Ivești: O șoferiță a ajuns la spital în urma coliziunii dintre două autoturisme

 

Joi, 2 februarie 2023, în jurul orei 16:33, la intersecția DN 25 cu strada Roșiori din comuna Ivești a avut loc un eveniment rutier în urma căruia o persoană a fost rănită. 

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați au stabilit faptul că un bărbat cu vârsta de 32 de ani, din comuna Ivești, conducea un autoturism pe strada Roșiori, dinspre calea ferată către DN 25. În momentul când a pătruns în intersecția cu drumul național a intrat în impact cu un alt autoturism care era condus regulamentar de o femeie cu vârsta de 36 de ani, din satul Bucești, județul Galați. 

În urma acestui accident rutier a fost rănită ușor conducătoarea auto și au fost avariate ambele autoturisme. Femeia de 36 de ani a fost transportată la Spitalul Municipal din Tecuci, fiind însoțită și de fiul ei de 10 ani, care se afla pe bancheta din spate, pentru investigații medicale de specialitate. De asemenea, acesteia i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. 

La testarea alcoolscop a bărbatului de 32 de ani, rezultatul a fost negativ, însă și acestuia i-au fost recoltate mostre biologice de sânge, la aceeași unitate spitalicească. 

A fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, se arată în comunicatul IPJ Galați.