„Casa seniorilor tecuceni” a primit fonduri nerambursabile pentru renovare

 

„Casa seniorilor tecuceni” este unul dintre obiectivele de suflet ale actualei administrații. Proiectul are în vedere reabilitarea casei de pe Bulevardul Victoriei, cunoscută sub numele de „Casa ninsă” și transformarea acesteia într-un loc cald și prietenos pentru pensionari, așa cum a fost dorința foștilor proprietari.  

Primăria Tecuci anunță obținerea unei noi finanțări nerambursabile, prin PNRR – Valul Renovării. Astfel, au fost alocați aproape 900.000 de lei care vor fi întrebuințați pentru renovarea energetică și modernizarea „Casei seniorilor tecuceni”.   

„Le-am promis seniorilor tecuceni că vor avea un loc numai al lor, unde să se întâlnească, să se destindă, să își depene amintirile. Și am decis că imobilul din Bulevardul Victoriei va fi transformat într-un asemenea loc, exact așa cum a fost și dorința foștilor proprietari”, a declarat, cu această ocazie, primarul Lucian Costin. 

După modernizare, așezământul își va deschide porțile pentru persoanele cu părul nins, care vor avea unde să își împărtășească poveștile și amintirile.