Finanțări nerambursabile de peste 8,7 milioane lei pentru Tecuci

 

Municipalitatea, prin vocea primarului Lucian Costin anunță semnarea de noi contracte pentru finanțări nerambursabile destinate modernizării Tecuciului.

Astăzi, 15 februarie 2023, în București, la fostul sediu al Companiei Naționale de Investiții – actualul Centru al Direcțiunii de implementare a PNRR, au fost semnate șapte contracte de finanțare. Valoarea noilor investiții cu fonduri nerambursabile este de peste 8,7 milioane lei, respectiv 87 miliarde de lei vechi.

„Munca pe care am depus-o împreună cu aparatul de specialitate și cu sprijinul consilierilor locali a condus la aducerea multor milioane de euro pentru comunitatea tecuceană, pentru că doar așa Tecuciul se poate dezvolta”, a declarat edilul Lucian Costin, la puțin timp după semnarea contractelor.

Primarul tecucean ne asigură că urmează un an foarte încărcat din punct de vedere investițional cu foarte multe proiecte pentru Tecuci și tecuceni. Acesta recunoaște că vor fi și unele lucruri care vor crea disconfort, așa cum este la acest moment zona centrală, dar la final vom avea un oraș mai modern și mult mai civilizat.

„Ne zbatem să aducem și mai multe finanțări pentru drumuri, fiindcă drumurile reprezintă cea mai mare problemă a municipalității. Dacă avem încredere și un pic de răbdare lucrurile vor fi perfecte”, a conchis edilul.