Accident mortal pe strada Cuza Vodă

 

Astăzi, 15 februarie 2023, în jurul orei 8.50, pe strada Cuza Vodă din Tecuci a avut un accident rutier soldat cu decesul a două persoane. Traficul a fost deviat în zona Oborului.

Din primele informații a reieșit faptul că șoferul unui autoturism care circula dinspre Matca a pierdut controlul autovehiculului și s-a izbit cu viteză în cupa unui tractor care circula pe contrasens.  

În urma impactului, conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 24 de ani, și pasagerul aflat pe bancheta din fata dreapta, un bărbat de 47 de ani, au decedat. Un al treilea bărbat care se afla pe bancheta din spate a fost preluat de Ambulanță și transportat la spital. Persoanele decedate sunt tată și fiu din sat Țigănești, comuna Munteni.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunile de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

 

sursa video: Pro Fm

2 thoughts on “Accident mortal pe strada Cuza Vodă

  1. Din filmare rezulta altceva,TRACTORUL circula regulamentar,nu pe contra sens,iar autoturismul scapat de sub control a intrat pe contra sens si s-a izbit violent de partea din fata a tractorului.Specialistii vor stabili vinovatia,cat si masurile corespunzatoare.Problema este alta,in orice oras din tara intrarile sau iesirile se fac pe cel puti 3 benzi de circulatie,ori la noi circulatia rutiera este strangulata imedia dupa pod,iar spatiu era suficient pentru cel putin 3 benzi,dar din economie sau din cauza zeciuelii sau redus cheltuielile si a rezultat ceea ce avem.In zona respectiva au mai fost si vor mai fi astfel de accidente,daca nu se iau masuri de defluire a traficului.

  2. Vinovat de accident ar fii masina neagra care se afla pe contrasens,daca nu se înscria în depașire tractorului nu se întampla accidentul.

Comments are closed.

You cannot copy content of this page