Posturi de inspector și consilier

 

Primăria Matca organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcţiilor publice de execuţie, vacante, de inspectori (3 posturi), clasa I, grad asistent, pentru Compartimentele: Stare civilă și juridic, Asistență socială, Relații cu publicul.  

Condiții de participare:  

– Relații cu publicul – studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă; domenii de studiu – Administraţie publică (Specializarea), Economie generală (Specializarea); vechimea minimă în specialitatea studiilor – 1 an; 

– Stare civilă și juridic – studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă; domenii de studiu – Drept (Domeniul de licenţă); vechimea minimă în specialitatea studiilor – 1 an; 

– Asistență socială – studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă; domenii de studiu – Psihologie (Domeniul de licenţă), Drept (Domeniul de licenţă), Ştiinţe administrative (Domeniul de licenţă); vechimea minimă în specialitatea studiilor – 1 an. 

Dosarele vor fi depuse în perioada 16 februarie – 7 martie 2023. Proba scrisă va fi susținută în data de 30 martie 2023, la ora 10. Data și ora probei interviu se va afișa ulterior.  

Relații suplimentare puteți obține la sediul Primăriei Matca, jud. Galați. Tel. 0785.224.525.   

Anunț concurs inspectori. 

Primăria Liești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcţiei publice de execuţie, vacante, de consilier, clasa I, grad asistent, Compartiment achiziții publice – proiecte dezvoltare.  

Condiţii de participare: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă; domenii de studiu – Ştiinţe administrative (Ramura de ştiinţă), Ştiinţe economice (Ramura de ştiinţă), Ştiinţe juridice (Ramura de ştiinţă); vechimea minimă în specialitatea studiilor – 1 an.  

Dosarele se depun în perioada 16 – 23 februarie 2023. Proba scrisă se va susține în data de 3 martie 2023, la ora 10. Data și ora probei interviu se va afișa ulterior.  

Informații suplimentare la sediul Primăriei Liești, jud. Galați. Tel. 0236.821.020. 

Anunț concurs consilier.