Locuri de muncă vacante la consacrata fabrică de borș ABC Tecuci

 

Renumita firmă ABC din Tecuci, care produce borșul tradițional din cele mai naturale ingrediente, face o nouă serie de angajări datorită producției care este apreciată și livrată în toată țara.

Astfel, fabrica de borș ABC caută pentru angajare: manipulanți mărfuri, ambalatori manuali și stivuitoriști. Permisul categoria B reprezintă un avantaj la selecție. Nu se cer diverse studii, însă se cere seriozitate. La schimb, se oferă salarii avantajoase, condiții de lucru bune, program flexibil, tichete de masă, decontare navetă.

 Persoanele care caută un loc de muncă pot merge la sediul firmei ABC, situat pe strada Alecu Russo, nr. 7, sau pot suna la telefon 0766.457.730.

„În ABC-darul nostru povestim de borș de vreo două decenii, iar vraja se petrece la Tecuci un oraș mic, dar cu istorie culinară mare. Suntem meșteșugari de ispravă și facem borșul nostru ca la carte, obținut din fermentația naturală a tărâțelor de grâu. Pe urmă îl pregătim minuțios și cu trudă pentru dusul la târg ca să poftească domniile voastre la un borș cu gust ce păstrează zestrea bunicilor noștri” ↦ borstecuci.ro.