Ziua Internațională a Femeii – Spectacol cu Formația Distinto la Tecuci

 

Casa de Cultură Tecuci invită doamnele și domnișoarele miercuri, 8 martie 2023, de la ora 16, la spectacolul desfășurat sub titulatura „Tu ești primăvara mea!”.  

Pe scena sălii de spectacole „Ion Petrovici” va urca Formația Distinto care va susține un recital ocazionat de Ziua Internațională a Femeii. În deschidere vor evolua elevii clasei de canto a Casei de Cultură Tecuci. 

 Înființată în anul 2005, Formația Distinto reprezintă primul proiect pop-opera din România și unul dintre puținele de acest fel din lume. Este alcătuită din Octavian Dobrotă (tenor), Marius Olteanu (tenor) și Mihai Radu (bas). 

Invitați să cânte în majoritatea Galelor de premiere din România și colaborând cu cele mai importante teatre lirice, cum ar fi Opera Națională din București, teatrele de opera din Constanța, Brașov, Craiova, dar și cu Filarmonicile din București, Pitești, Brașov, Craiova, Satu Mare sau Botoșani, formația Distinto a susținut o serie de concerte memorabile pentru publicul iubitor de muzică clasică și crossover.  

Din repertoriul formației nu lipsesc melodii proprii, arii de operă, evergreen-uri sau piese tradiționale reprezentative ale câtorva țări interpretate în manieră unică, pop-opera.  

Accesul la spectacol se face pe bază de invitații, în limita locurilor disponibile. Invitațiile se procură gratuit de la sediul Casei de Cultură Tecuci.