Mai mulți membri ai UIPT au semnat adeziuni la PNL Tecuci

 

În ultimele zile, 37 de foști membri ai UIPT au decis să facă pasul către PNL Tecuci și și-au depus adeziunile către formațiunea liberală. 

Decizia vine pe fondul apropierii deja existente dintre UIPT și PSD, care s-a concretizat în blocarea mai multor proiecte ale actualei administrații și care a culminat la sfârșitul săptămânii trecute printr-o acțiune comună decisă de șefii celor două formațiuni, Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați și Claudiu Gavril, prefectul județului Galați. 

 „De mai bine de doi ani, cele două partide s-au unit într-o opoziție menită să blocheze toate proiectele de dezvoltare pe care le implementăm în Tecuci. Ce fac președinții celor două partide, felul în care își stabilesc strategiile comune nu este problema mea și nici a colegilor mei liberali. Însă această atitudine, de opoziție distructivă, se pare că nu mai este nici pe placul multora de la UIPT, iar unii dintre ei au decis să vină spre PNL Tecuci. Mesajul meu este clar: îi așteptăm alături de noi pe toți cei care au idei și proiecte, care vor să pună umărul la dezvoltarea Tecuciului. Orașul are nevoie de unitate, de un Consiliu Local suplu și flexibil, pentru că avem prea multe proiecte în derulare pentru a risca să le blocăm ori să pierdem finanțări, așa cum s-a întâmplat cu milionul de euro pentru iluminatul public, pe care l-am ratat din cauza PSD și UIPT”, a precizat Lucian Costin, primarul municipiului Tecuci și președinte al PNL Tecuci. 

În perioada imediat următoare vor fi analizate toate cele 37 de adeziuni, iar PNL Tecuci, prin forurile statutare, va lua o decizie în acest sens. 

 

Biroul de presă al PNL Tecuci