Secția Medicală a Spitalului dotată cu măsuțe pentru pacienți

 

Condițiile din Spitalul Municipal „Anton Cincu” Tecuci permiteau persoanelor internate să poată servi masa doar pe un colț de noptieră sau direct cu recipientul în mâini. Acest lucru era incomod și rezultau firimituri peste tot, pete de mâncare pe lenjeria patului sau pijamaua pacientului. 

Mai multe persoane care au fost internate au sesizat acest inconvenient, fiind și pacienți care le tremură mâinile, iar servirea mesei devenea un calvar. 

 Necesitatea unor măsuțe în saloanele Spitalului a fost adresată Asociației Balinte Ionela care a făcut demersurile necesare pentru achiziționare. Astfel, zilele acestea au sosit și au fost luate în custodia Secției Medicală A un număr de 30 măsuțe servit la pat pacienți. Sponsorizarea acestor piese de mobilier a fost făcută de firma TRANSFERO TURISTIC SRL Tecuci, administrată de Anca Costin. 

Costul celor 30 de măsuțe speciale pentru pacienți este de 10.000 lei. Tranzacția sumei și achiziția mobilierului a fost posibilă redirecționării impozitului pe profit.  

Pacienții internați la Spitalul tecucean sunt încântați de noua achiziție, fiind ușurată servirea meselor, iar mulțumirile se îndreaptă atât către firma Transfero Turistic SRL Tecuci cât și Asociația Balinte Ionela. 

Antreprenorii tecuceni și din împrejurimi pot fi alături de Asociația Balinte Ionela în desfășurarea următoarelor proiecte de achiziție.