Situația lucrărilor pe străzile tecucene în aceste zile

 

Săptămâna a început cu toate utilajele și efectivele pe mai multe străzi din Tecuci. Vremea frumoasă și bugetul aprobat sunt cele două elemente care contribuie din plin la bunul mers al lucrărilor de pe străzile tecucene. 

Str. Elena Doamna

 Principala preocuparea a celor angrenați în reabilitarea municipiului este finalizarea cât mai repede a lucrărilor începute, pentru eliminarea disconfortului creat.  

Se lucrează pe străzile Crângului, Independenței, Iancu Jianu, Muncitorului și Vasile Pârvan, acolo sunt amenajate rigolele de scurgere și trotuarele. Pe străzile Decebal și Vlad Țepeș se pregătea suportul pentru turnarea primului strat de asfalt. Pe strada Elena Doamna (tronsonul Pod Bălcescu – Profiriu) s-au finalizat probele de presiune la rețeaua de apă și va începe asfaltarea. În cartierul Nicolae Bălcescu s-a început reprofilarea drumurilor balastate cu autogredere. 

„Știu că lucrările generează și anumite neplăceri, dar toată lumea trebuie să înțeleagă că nu se poate altfel. Ce nu s-a făcut în ultimii mulți, foarte mulți ani încercăm să facem acum”, a precizat primarul Lucian Costin.   

La finalul săptămânii, administrația tecuceană, prin vocea edilului Lucian Costin, va prezenta o nouă informare referitoare la străzile aflate în lucru, pentru a vedea gradul de execuție al acestora, respectiv nivelul de progres.