Asfaltări în cartierul Satu Nou. Urmează Crivițeni

 

Joi, 16 martie 2023, tecucenii, și nu numai, au putut urmări live cum se toarnă covor asfaltic. Lucrările pe strada Vlad Țepeș veneau după ce s-a turnat asfalt pe strada Decebal din Tecuci.    

A doua zi, vineri, utilajele erau prezente în cartierul Satu Nou, în zona Bazei sportive ROT. Pe strada Crângului se lucra la turnarea stratului de uzură. 

„Iată cum trebuie să arate o stradă modernizată, civilizată. Iată că se poate, că se toarnă asfalt zi de zi, așa cum v-am promis, așa cum mi-ați solicitat fiecare dintre dv.”, a menționat în intervenția sa primarul Lucian Costin. 

Str. 1 Mai / Str. Grigore Alexandrescu

 Astăzi, 18 martie, utilajele acționau pe strada 1 Mai din cartierul Satu Nou, unde pregăteau terenul pentru asfaltare. La câteva sute de metri, pe strada Grigore Alexandrescu compactorul nivela stratul de asfalt proaspăt turnat. 

„Așa cum am promis, asfaltăm o stradă în fiecare zi. Este sâmbătă, dar se lucrează. Vom intra în următoarea perioadă și în cartierul Crivițeni, după care ne vom muta în alte zone unde avem străzi prevăzute la asfaltare”, a declarat astăzi edilul tecucean. 

 

În încheierea intervenției live, primarul Lucian Costin a menționat că mai are câteva surprize pentru tecuceni, pe care o să le prezinte etapizat săptămâna viitoare și în perioada care va urma.