Accident feroviar la Galați

 

În această seară, în jurul orei 19.30, în gara Galați a avut loc un accident feroviar. Accidentul a avut loc pe linia 5.   

 Un tren de călători care se afla în stație și care urma să plece spre Mărășești a fost lovit de o locomotivă. Din primele informații se presupune că ar fi fost vorba despre o defecțiune la partea electrică. 

Un prim bilanț al victimelor este de patru răniți. Una dintre persoanele rănite a fost în stop cardio-respirator, dar medicii au reușit să o resusciteze. 

Victima care a intrat în stop cardio-respirator și care a fost resuscitată pe peron a murit la spital. Este vorba despre conductoarea trenului de călători. Trei persoane, dintre care doi angajați CFR și un călător, au fost rănite.

Reprezentanții Poliției și CFR urmează să stabilească în perioada următoare cauzele care au condus la acest nefericit accident. 

 

Update: Din păcate, victima care a intrat în stop cardio-respirator și a fost resuscitată pe peron a decedat la spital. Este vorba despre conductoarea trenului de călători.

 

You cannot copy content of this page