Alesia Munteanu, finalista evenimentului anului din Ploiești

 

Tecuceanca Alesia Munteanu a participat în cadrul Festivalului International de Canto „Cezar Ouatu” Ploiești, România, Ediția a IV-a, în perioada 25 – 26 martie 2023. Evenimentul a avut loc la Filarmonica „Paul Constantinescu” din Ploiești.

În cadrul concursului-festival au participat în semifinală peste 150 de concurenți, în finală ajungând doar 35. Ulterior, participanții au concurat pentru un loc în Gala Laureaților.

 Juriul fost format din: președinte Mihai Alexandru (compozitor și producător muzical), Bogdan Negroiu (interpret El Negro, compozitor), Robert Marcaș (profesor canto, fondator Art Academy / Creativ Academy), Cezar Ouatu (președintele Festivalului), Radu Alin (compozitor, producător muzical).

Alesia Munteanu din Tecuci, participantă la festival, a impresionat juriul și s-a calificat în toate etapele.

Alesia a obținut Premiul „Cezar Ouatu” care constă în susținerea mai multor concerte alături de artist, în cadrul Filarmonicii „Paul Constantinescu” din Ploiești.

Felicitări și mult succes în proiectele viitoare!

 

One thought on “Alesia Munteanu, finalista evenimentului anului din Ploiești

  1. Felicitari ,o cunosc de la gradinita ,o fata exceptionala ! Cunosc parintii ,pe bunici care se ocupa de domnisoara ,mult succes in continuare !

Comments are closed.