Se întrerupe alimentarea cu apă potabilă pe mai multe străzi din Tecuci

 

SC Apă Canal SA Galați anunță întreruperea furnizării de apă potabilă în municipiul Tecuci pentru utilizatorii casnici sau agenți economici din Cartierul CFR.  

Sunt vizate străzile: Matei Basarab, Bobâlna, Iancu Jianu, Bâlciului, Vasile Conta, Gen Dragalina, Bradului, Alex Lăpușneanu, Independenței, Florilor, Mihai Vodă, strada l Decembrie 1918 – nr. 98-148, blocuri ANL Primăria Tecuci. 

Se vor executa lucrări la rețeaua de distribuție apă potabilă cu scopul de a cupla conducta de apă potabilă nouă de pe strada Matei Barasab la străzile adiacente, lucrări de investiții prevăzute în cadrul Proiectului Regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Galați, în perioada 2014 – 2020. 

Se face precizarea că după repunerea în funcțiune a sistemului de alimentare cu apă rece potabilă există posibilitatea ca aspectul apei să fie opalescent. Din punct de vedere bacteriologic și calitativ acesta se încadrează în standardele de potabilitate impuse de legislația în vigoare.   

Întreruperea se va face miercuri, 29 martie 2023, între orele 9 – 14. Dacă nu vor permite condițiile meteorologice realizarea lucrărilor, întreruperea va fi reprogramată.