Avertizări privind vânt puternic și ninsori

 

Administrația Națională de Meteorologie a emis mai multe avertizări și o informare valabile începând de astăzi până sâmbătă. 

În intervalul 5 aprilie, ora 10 – 8 aprilie, ora 10, în jumătatea de nord a țării vor fi precipitații predominant sub formă de ninsoare, iar local și temporar vântul va avea intensificări, cu viteze în general de 45…55 km/h îndeosebi în sudul și estul țării, precum și la munte. 

Cod Galben 

În intervalul 5 aprilie, ora 10 – 5 aprilie, ora 23, vântul va avea intensificări temporare în Dobrogea și estul Munteniei, cu viteze de 55…65 km/h. 

Cod Galben 

În intervalul 5 aprilie, ora 10 – 6 aprilie, ora 14, în cea mai mare parte a Moldovei, estul Transilvaniei și în Carpații Orientali vor predomina ninsorile și se va depune strat de zăpadă. Vântul va avea intensificări cu viteze de 55…60 km/h, viscolind temporar ninsoarea. Pe arii restrânse se vor cumula peste 20…25 l/mp. 

Cod Portocaliu 

 În intervalul 5 aprilie, ora 10 – 6 aprilie, ora 14, în județele Botoșani, Iași și Vaslui, precum și în zona joasă a județelor Suceava, Neamț și Bacău va ninge și se va depune strat nou de zăpadă consistent.  

Vântul va avea intensificări cu viteze de 55…75 km/h, va fi viscol și vizibilitate foarte scăzută. Local se vor cumula 30…50 l/mp. 

 

You cannot copy content of this page